Львів - вул. С. Крушельницької 3 - 066 919-56-02 вул. Пасічна 89 - 0973959771

Львів - вул. С. Крушельницької 3 - 066 919-56-02 вул. Пасічна 89 - 0973959771

Де та як відсвяткувати день народження у Львові?

Де та як відсвяткувати день народження у Львові?

Зараз з цим проблем виникати не повинно, адже стільки всього цікавого відкривається кожного року. Ви можете банально забронювати столик в кафе чи ресторані, відвідати розважальний центр, орендувати цілий кінотеатр, або влаштувати вечірку вдома. То чому ж за 2 тижні перед цим святом всі з розгубленість починають гуглити що ж можна робити?

Давайте просто уявимо, що пропонує кожен з вище перелічених варіантів:

1.    У кафе, ресторані можна лише смачно поїсти. Якщо великий заклад то ще потанцювати.

2.    Розважальний центр – це звісно класно, але довше ніж на 2-3 години там не засидишся. Ви просто перепробуєте всі розваги і вам стане не цікаво.

3.    Зняти цілий кінотеатр це досить незвичайний варіант. Ваші друзі точно будуть вражені. Проте, чи не занадто це дорого як на двохгодинний перегляд фільму? А що робити після цього?

4.    Вечірка вдома це напевно найкращий варіант з переліченого. Можна замовити все, що заманеться, святкувати доки захочеться. Але прибирання на наступний день…змушує відкинути і його.

То що ж робити?

Можна відсвяткувати в антикафе ComeIn.

Чому тут? Зараз пояснимо:

·       Ви можете орендувати як окрему VIP кімнату, так і цілий заклад.

·       Можна приносити їжу та напої з собою. Ви не прив’язані до кухні тільки одного закладу. Тому замовляйте з кількох улюблених і насолоджуйтесь.

·       Великий вибір розваг. Можна подивитися фільм на проекторі(відчуття ті самі, що й в кінотеатрі), зіграти на консолях(в ComeIn 40+ ігор), настільні ігри, як для малих так і для великих компаній.

·       Запросіть діджея та бармена і вийде справжнє американське паті. Так, у нас можна влаштувати навіть таке.

·       Ніякого прибирання! Це великий +для тих, хто хотів зробити вечірку вдома. Тут можна зробити те ж саме, тільки неприємним прибиранням займемося ми.

·       Оплата лише за час перебування. У тайм кафе ComeIn також діють вигідні пропозиції для тих, хто робить свято на велику кількість людей.

Святкування в антикафе ComeIn – це всі можливі розваги та бажання в одному місці. Тут є розваги для всіх вікових категорій, багато простору, а все, чого тут не вистачає, можна принести з собою. Хіба не кайф?)

Приходьте, святкуйте та переконаєтеся самі!

Made with